Leek
Vrij & Onafhankelijk
 

Over mij

Onafhankelijkheid is geen optie, het is de enige weg!

Ik ben Dries van der Wijk en woon samen met mijn vrouw Louise in Leek. De afgelopen drie jaren heb ik met afgrijzen gezien hoe de overheid, in samenwerking met de media, onze samenleving  onherstelbare schade heeft toegebracht. Nog nooit leefden er zoveel mensen in angst, is onze samenleving ooit zo verdeeld geweest en stond onze economie er zo slecht voor. Inmiddels zijn de boodschappen onbetaalbaar geworden en de exploderende energierekening zal voor velen de nekslag zijn.  


Volgens mij ligt het voor de hand om het heft in eigen handen te nemen en een toekomst te zoeken in tegenovergestelde richting. Ik heb gekozen voor een lokale wijze van zakendoen die gebaseerd is op verbinding en waarbij het welzijn van iedereen voorop staat. 


Zorg goed voor jezelf, ........... en voor anderen.
- Dries